Annonce
Fyn

Signalfejl på Svendborgbanen aflyser tog: Togbusser frem til klokken 20

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Mandag eftermiddag og aften kører der togbusser mellem Odense, Ringe og Svendborg.

Mandag eftermiddag har en signalfejl sat en stopper for togene på Svendborgbanen.

Det er en fejl på signalerne ved Ringe, der er årsagen til, at tog mellem Odense, Ringe og Svendborg ikke kan køre mandag eftermiddag, og det har i løbet af mandag eftermiddag givet forsinkelser på strækningen.

- Vi kan ikke køre på Svendborgbanen i øjeblikket. Banedanmark er fremme og arbejder på at få rettet fejlene, skriver DSB på Twitter.

Derfor er der i øjeblikket indsat togbusser, oplyser DSB.

Togbusserne forventes at køre frem til klokken 20 mandag aften.

Annonce

DSB oplyser følgende om togbusserne på sin hjemmeside:

Lige nu har vi Togbusser på vej til Odense, Ringe og Svendborg. Når de kommer frem vil de køre:

  • Hurtigbus til Odense fra Svendborg i minuttal '05
  • Bus med stop ved alle stationer til Odense fra Svendborg i minuttal '05
  • Hurtigbus til Svendborg fra Odense i minuttal '05
  • Bus med stop ved alle stationer til Svendborg fra Odense i minuttal '05

Du kan følge trafiksituationen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce