Annonce
Odense

Sidste udskænkning 21. marts: Mikkeller lukker ølbar i Odense

Efter blot to år på Store Gråbrødrestræde lukker Mikkeller i Odense. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard
Efter blot to år med Mikkeller på Store Gråbrødrestræde i Odense siger den berømte ølproducent farvel til Odense med en farvelfest 21. marts.
Annonce

17. marts 2018 åbnede Mikkeller sin første bar i Odense på Store Gråbrødrestræde. Næsten præcis to år senere lukker forretningen, når der er gratis afskedsøl og farvelfest 21. marts.

På Mikkellers lokale Facebookside skrives der:

- Det har været en utrolig rejse. Vi er blevet velsignet med fantastiske øl, masser af latter, gode tider og dejlige venskaber. Vi er klar til at fejre denne rejse med alle jer, som er grunden til, at dette sted har været så godt sted at arbejde og have det sjovt gennem de seneste to år.

Lukningen udløser et udsalg med de mange flaskeøl, der har været til salg i butikken. De sælges med rabat i hele ugen op til lukningen 21. marts.

Ølbaren har også etableret en løbeklub, der løber for sidste gang 21. marts klokken 11. Alle løbere, der deltager, får en gratis øl bagefter.

- Resten af dagen handler det om at have det sjovt og at sige farvel til hinanden. Kom forbi og tag en sidste øl med os, opfordrer Mikkellers odenseanske ansatte.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar om årsagen til lukningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce