Annonce
Kultur

Sidste sang for tvillingerne i X Factor

Tvillingerne Rikke og Trine er færdige i X Factor

Cutfather sendte tvillingerne ud af X Factor kun en uge før semifinalen, mens Annelouise gik videre.

Agnes Obels "Riverside" blev sidste sang for X Factors tvillinger Rikke og Trine, der ikke klarede endnu en tur i farezonen. Dermed har dommer og mentor Pernille Rosendahl mistet sine sidste deltagere i showet.

Det var Cutfather, der sad med den endelige beslutning, da tvillingerne Rikke og Trine og Annelouise røg i farezonen og havde sunget for anden gang.

Og her fik Annelouise lov at gå videre, selvom hendes version af Sinéad O'Connors "Nothing compares 2U" bestemt ikke havde begejstret dommerne i første omgang.

- Jeg havde glædet mig til at høre dig synge den sang, men de magiske momenter udeblev, sagde Cutfather, mens Pernille Rosendahl indrømmede, at hun "kedede sig en lille smule".

Tvillingerne havde ellers fået ros af dommerne efter deres første optræden.

- Det er det her univers, I hører hjemme i, sagde Cutfather, da tvillingerne havde sunget første gang, mens Thomas Blachman også mente, at tvillingerne bevægede sig i den rigtige retning.

Men da Annelouise for anden gang havde sunget Sinéad O'Connors kæmpehit, som millioner af mennesker med hjertesorger har hørt på repeat, mente Cutfather, at den lyshårede sangerinde skulle have en chance mere.

I næste uges X Factor gælder det semifinalen, og de tilbageværende deltagere er Babou, Sarah, Patricia og Annelouise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce