Annonce
Debat

Sidste mand slukker i DF

Synpunkt: I 2017, hvor Dansk Folkeparti mistede 44 byrådsmedlemmer og vælgerne i frit fald, skrev jeg dengang. Ved valget mister partiet 59.000 vælgere, og ingen reagerede. Mange andre vælgere havde den samme mening, som jeg gav udtryk for.

Så skete det ved dette kommunevalg, at partiet oplever, at vælgerne vil ikke partiet mere og mister 132 byrådsmedlemmer. Det er er klart, at formanden Christian Thulesen Dahl bærer skylden, og burde havde taget konsekvensen allerede i 2019, men nej, alle i partitoppen klæber til taburetterne, kun styret i Kina har siddet længere end ledelsen i DF, men han er ikke alene om dette ragnarok, der er flere til at bære skylden sammen med ham.

Jeg kritiserede et kvindeligt medlem, og da damerne var noget særligt for Poul Lindholm, stod jeg til fyring, hvilket jeg aldrig har været ked af.


Annonce

Jeg var med i 1996, da partiet blev stiftet, og det første årsmøde blev afholdt på Fyn Dette var fordi, man på Fyn havde stærke kræfter, som støttede Pia Kjærsgaard. En af disse var Poul Lindholm, og det var også i Fyns Amtsråd, man fik de første to medlemmer. En mand som Poul Lindholm, som var fra Assens, var allerede dengang styrende i partiet fra begyndelsen. Han flyttede med til Christiansborg og blev organisatorisk næstformand fra 1996-2004 og fra 2004 blev han sekretær for hovedbestyrelsen. Han er kendt i det ganske land som ” Poul Blod.” Poul Lindholm havde været militærmand, hvilket job han tog med sig i sit private liv og med ind Dansk Folkeparti.

Han har ekskluderet flere hundrede bestyrelsesformænd, medlemmer, hvis man mente noget andet end hovedbestyrelsen, og man gav udtryk for det i medierne, så affødte det straks en fyreseddel fra Poul Lindholm.

Jeg mærkede det selv som formand på Østfyn. Jeg kritiserede et kvindeligt medlem, og da damerne var noget særligt for Poul Lindholm, stod jeg til fyring, hvilket jeg aldrig har været ked af. Ved retssagen mod Morten Messerschmidt vidnede Christian Thulesen og Peder Skårup mod Morten, idet de ikke huskede, at der var EU-debat på mødet i Skagen, hvilket det nu viser sig, at det var. Hvor var partisekretæren i det spil? Han burde have fod på tingene, men Poul Lindholm passer til Admiralens vise, og derfor bærer han en meget stor skyld i, at DF er en saga og måske lider samme skæbne som Fremskridtspartiet.

Annonce
OB For abonnenter

Det bliver jul igen i OB, men der mangler stadig store hårde pakker, som får alle til at smile bredt over højtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

92-årige Marie vil gerne have tredje vaccine-stik: - Det er en jungle at finde ud af, hvordan man får hjælp

Nordfyn For abonnenter

Fra frisør til politiker på fuld tid: - Nogle spurgte, om det ikke var dumt

Assens

Bilister kører stadig igennem vej, der er lukket: - Bilen har nok fået nogle skrammer, fordi standeren er lagt helt ned

OB

Sportschef Michael Hemmingsen om det kommende transfervindue: Vi vil forstærke os på specifikke positioner

SSI: To i Danmark er bekræftet smittet med ny coronavariant

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Assens

Helnæs Kirke er ved at falde sammen og har været lukket i et år: Må holde gudstjeneste i forsamlingshuset

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Faaborg-Midtfyn

Palle Profet ramte plet: Sådan kunne han som den eneste forudse det nye byråd

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

OB

Bashkim Kadrii fik endnu engang ikke sendt bolden i kassen: - Det er lidt noget lort, men det må jeg arbejde på

Annonce