Annonce
Kultur

Show udsat til efter pandemi: TEDxOdense aflyser igen

TED x Odense har tidligere holdt til på Odense Teater, men de populære talks om idéer, der er værd at sprede, flyttede senere til Odeon for at få plads til flere tilskuere. Nu har arrangørerne imidlertid måttet aflyse igen. Arkivfoto: Michael Nørgaard
Et forum for gode ideer må nu aflyse for anden gang og har nu udsat den næste runde på ubestemt tid.
Annonce

TEDOdense: Lokale TED Talks er populære begivenheder, men fans af de populære idéer, som kan formidles på maksimalt 18 minutter til et live-publikum, må være sig med tålmodighed lidt endnu.

TEDxOdense har nemlig besluttet af aflyse den begivenhed, der ellers varet planlagt til at finde sted i Odeon, endnu en gang.

Meget passende var titlen på de 12 talks "Sammenbrud og gennembrud" - "Breaking down, breaking through” på engelsk. Oprindelig skulle begivenheden med plads til 800 gæster have fundet sted i april 2020, men blev på grund af corona-pandemien udsat til januar 2021. Og nu aflyses den altså endnu en gang.

- Vi har endnu ikke fundet en ny dato, men vi ser frem til at vi endnu en gang kan samles, når det er sikkert igen. Alle, der har billet, vil få besked via e-mail - vi håber, I vil være tålmodige, indtil vi tager kontakt til jer direkte, hedder det blandt andet i en mail, som de lokale arrangører har sendt ud.

TEDxOdense

TED Talks er populære verden over. Her taler folk passioneret om en idé, som er værd at dele. Talen må ikke vare længere end 18 minutter, ofte er der kun tre eller fem minutter til rådighed. TEDxOdense udspringer af netop TED Talks, der holdes live og streames. X står for "uafhængig organiseret" af folk, der har fået licens af moderorganisationen.

Formålet er at "udbrede idéer, der er værd at sprede". TED står for Technology, Entertainment and Design, som var i fokus for de første TED Talks tilbage i 1990'erne.

TEDxOdense har tidligere understreget, at man ikke ønsker af afholde de 12 talks som en web-begivenhed:

- Magien i et TEDx-arrangement er netop, at folk fra hele verden mødes for at netværke, connecte og dele gode idéer. Man ville godt kunne lave en online-konference, men det ville ikke have den magi, som vores publikum har lært at forvente, hed det dengang.

TEDxOdense fandt sted første gang i stor format i 2017 - her var temaet "First Thing First". Med det nye program var TEDxOdense vokset til at være det største TEDx-arrangement i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce