Annonce
Sport

Sharks får oprejsning med dramatisk sejr i NHL-slutspillet

Logan Couture (til højre) stod for den afgørende scoring, da San Jose Sharks besejrede Vegas Golden Knights efter dobbelt overtid.

Mikkel Bødker og co. besejrede Vegas Golden Knights efter dobbelt overtid i nattens slutspilsopgør.

Mikkel Bødker og resten af San Jose Sharks-mandskabet tog natten til søndag dansk tid en imponerende sejr i NHL-slutspillet.

På udebane besejrede Sharks således stærke Vegas Golden Knights med 4-3 efter mere end 75 minutters ishockey.

Dermed udligner Bødker og co. til 1-1 i slutspilsserien mod Vegas.

De to hold står over for hinanden i anden runde af NHL's slutspil, hvilket svarer til kvartfinalerne. I det første opgør fik Sharks en øretæve af Golden Knights, da det blev til en 7-0-sejr i Las Vegas.

Men i nattens opgør svarede gæsterne altså igen.

Efter 3-3 i den ordinære spilletid skulle de to hold ud i forlænget spilletid.

I slutspillets overtid fortsætter holdene fuldtalligt i perioder af fuld længde indtil første scorede mål. Det kan ikke ende i straffeslagskonkurrence.

Hele første ekstra overtidsperiode endte uden scoringer.

Både Golden Knights-spillerne og hele T-Mobile Arena i Las Vegas troede ellers, at kampen var afgjort, da hjemmeholdet sendte pucken i mål med få minutter tilbage af den første overtidsperiode.

Men efter at have set målet igennem besluttede dommerne at annullere scoringen. De vurderede, at en Golden Knights-spiller havde haft ulovlig kontakt med gæsternes målmand forud for målet.

I begyndelsen af anden overtidsperiode blev hjemmeholdets Shea Theodore udvist i to minutter for at ramme Mikkel Bødker i ansigtet med sin stav.

Sharks formåede ikke at få noget ud af perioden i overtal. Men det gjorde holdet få minutter senere.

Her var Sharks igen i overtal, og den fordel udnyttede Logan Couture ved at score sit andet mål i kampen og dermed sikre Sharks sejren.

Bødker spillede knap 20 minutter, men blev ikke noteret for point i opgøret. Jannik Hansen, der også er en del af Sharks-truppen, var ikke i aktion.

Natten til tirsdag spilles tredje opgør på Sharks' hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce