Annonce
GOG

SH og GOG tog den med ro

SH's Dennis Bøgelund tackles af GOG's Emil Jakobsen (th.) og Frederik Clausen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
GOG's mesterskabs-aspiranter besejrede SH med 38-22 i pokalen

HÅNDBOLD: I sidste sæson tabte SH i Svendborg Idrætshal med 18 mål til GOG i pokalen.

Torsdag aften lykkedes det for SH's tophold i 3. division at barbere et par mål af og kun tabe med 38-22 efter 17-8 ved pausen.

- Det var en stor oplevelse for spillerne, selv om vi inden kampen havde talt om at passe på hinanden, fordi begge hold har vigtige kampe at se frem til. Vi ligger nummer et med et point foran nummer to og kan rykke op med tre sejre i de sidste tre runder. Derfor er søndagens kamp hjemme kl. 16.30 mod Søndersø vigtig og derfor fik tre-fire spillere, som normalt ikke spiller så meget, lejlighed til at prøve sig af mod GOG, sagde SH-træner Jan Trier efter mødet med liga-mastodonterne fra Gudme.

- Men GOG spillede også med andetholdsspillere, og der var absolut ingen uheld hos holdene undervejs.

SH's bestyrelsesformand Bent Lindegaard var godt tilfreds med arrangementet.

- Der var omkring 500 tilskuere, som vi havde håbet. Alle siddepladser i hallen var fyldte, og det var fint, sagde han efter det forventelige nederlag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce