Annonce
Middelfart

Sfo-fodbold: Børn fra skolefritidsordninger i den tidligere Middelfart Kommune mødtes til et to-dages stævne

Det var børn fra skolefritids-ordninger i den gamle Middelfart Kommune, som mødtes to dage. Privatfoto

Middelfart: Et fodboldstævne i Lillebæltshallerne for skolefritids-ordninger i den tidligere Middelfart Kommune er blevet holdt.

- Det har været rigtig spændende for os som personale rundt i sfo´erne at træne med børnene op til stævnet frem til nu at se, hvordan alle spillere kæmper samtidigt med, at de har overskud til at smile og bakke hinandens hold op.

Det fortæller Lars Boesen i en pressemeddelelse.

- Om tirsdagen spillede børn fra 0. og 1. klasse om de eftertragtede medaljer og pokalen. Hos drengene var det Lillebæltskolens sfo, der vandt guldet over Hyllehøjskolens sfo.

- Ligeledes var det også pigerne fra Lillebælt, der vandt guldet i en finale mellem to hold fra Lillebælt, fortæller han.

Om onsdagen var det så de store børn fra 2. og 3. klasse, der spillede.

- Her vandt Strib sfo guld ved både drengene og pigerne i to spændende finaler. I drengenes finale stod kampen mellem Hyllehøj og Strib, og ved pigerne stod kampen imellem Vestre og Strib.

Drengene spillede for sig. Og det samme gjorde pigerne, da lokale skolefritids-ordninger mødtes i Middelfart. Privatfoto
Glade vindere. Privatfoto
Mange fik mulighed for at mødes på tværs af alting. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce