Annonce
Serie 1

SFF 2015 destruerer Søhus Stige i en vanvittig 5-0 sejr

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
SFF 2015 hentede tre point i tirsdagens kamp mod Søhus Stige.

Serie 1, pulje 1, SFF 2015-Søhus Stige 5-0 (2-0).

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for SFF 2015 efter hjemmekampen mod Søhus Stige. Tirsdagens kamp endte med en 5-0-sejr og tre point til SFF 2015.

Sejren var den femte i sæsonen for SFF 2015 i Serie 1, pulje 1.

SFF 2015s mål blev scoret af Nikolaj Hedegaard (29 og 43), Martin Hausmann (61) og Søren Vognsen Pedersen (73).

Efter hjemmekampen ligger SFF 2015 nummer fem med 16 point og en samlet målscore på 26-15 efter ni spillede kampe ud af 26. Søhus Stige ligger nummer syv med 16 point og en samlet målscore på 21-20.

SFF 2015s Mikael Madsen (69) fik gult kort.

SFF 2015s næste kamp spilles lørdag den 12. oktober kl. 15:00 på hjemmebane mod Rudkøbing BK, der ligger nummer ni i rækken med ti point.

Søhus Stige skal også på banen lørdag den 12. oktober, men allerede kl. 10:15. Det sker på hjemmebane mod OB, der ligger nummer ti i rækken med ti point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce