Annonce
Sport

SfB-Oure leverede heroisk indsats mod topholdet

SfB-Oures spilstyrer Philip Herslov (th.) her i et tidligere lokalopgør mod Middelfart. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Sydfynboerne tabte 2-3 hjemme mod 2. divisions-topholdet fra Jammerbugt FC. Ifølge SfB-Oures cheftræner Chris Margaard kunne man ikke se, det var top mod bund.

FODBOLD: SfB-Oure tog hjemme imod Jammerbugt FC i 2. divisions gruppe 1, og det var top mod bund.

Gæsterne kom hurtigt foran i kampen, da Bardhec Bytyqi gjorde det til 1-0 allerede efter seks minutters spil.

Men hjemmeholdet gav ikke op og kom længere frem på banen. Efter 36 minutter kunne Philip Stoustrup udligne til 1-1 på straffespark begået mod Frederik Grube.

Annonce

Udligningen holdt dog ikke længe. Fire minutter før pausefløjt kom nordjyderne foran igen ved Lasse Storvang, der efter en solotur kunne sende bolden i nettet.

Det blev også 3-1 til gæsterne, da Bardhec Bytyqi scorede sit andet mål i kampen.

SfB-Oures Elias Lamnaouar kunne reducere med et hovedstød til slutresultatet fem minutter før tid, og hjemmeholdet kunne endda have udlignet, men træværket kom i vejen for Philip Herslov.

- Jammerbugt har kynisme og individuelle kvaliteter, og de har prøvet at spille divisionsfodbold i mange år, sagde Chris Margaard til Sport Fyn efter kampen.

- Vi sidder tilbage med stor moral, fordi vi er med i kampen - ligesom vi har været i de andre kampe. Spillerne udvikler sig, og det er flot, fortsatte han og understregede, at det var skuffelse over ikke at have fået noget med hjem, der prægede stemningen i omklædningsrummet efter kampen.

Med nederlaget ligger SfB-Oure fortsat solidt plantet under nedrykningsstregen, mens Jammerbugt topper gruppen og er på vej mod oprykning.

Sydfynboerne har 15 point op til Næsby over stregen med fem runder tilbage.

SfB-Oure spiller næste kamp på udebane mod Aarhus Fremad lørdag 8. maj klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce