Annonce
Sport

SfB-Oure har fyret cheftræner Chris Margaard

Chris Margaard her sammen med spillerne Mikkel Berg (tv) og Magnus Schou. Det samarbejde er nu overstået. Foto: Katrine Becher Damkjær
Thune Holm overtager omgående posten for det sydfynske bundhold i 2. division

FODBOLD: SfB-Oure FA har tirsdag aften afbrudt samarbejdet med  cheftræner Chris Margaard, der resten af 2021 afløses af Thune Holm.

"En på alle måder svær beslutning og en følelsesladet oplevelse for både stab og spillere. Aftalen mellem parterne stod til at udløbe 30/6-2021, men da SfB-Oure har valgt at gå en anden vej efter sommerpausen, har klubben vurderet, at det giver mest mening at stoppe samarbejdet nu. Dette sker med tanke på forberedelserne til den kommende sæson og for at give den nye cheftræner mulighed for at starte sit arbejde med det samme.", hedder det i pressemeddelelsen.

"SfB-Oure vil gerne sige tak til Chris for hans store engagement, bidrag til foreningen og hans positive væremåde. Samtidig vil SfB-Oure FA ønske Chris al mulig held og lykke samt god vind fremover."

Annonce

Ny cheftræner for SfB-Oure FA bliver fra dags dato Thune Holm. Aftalen gælder til udgangen af 2021. Thune Holm har første træningsdag med truppen på torsdag.

SfB-Oure er reelt rykket ud af 2. division efter kun tre sejre i 21 kampe efter oprykningen fra Danmarksserien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce