Annonce
OB

SfB-Oure betalte nye lærepenge

SfB-Oure og Frederik Grube (tv.) måtte indkassere ende et nyt nederlag. Men i anden halvleg mod VSK Aarhus fik han selvskab på den defensive midtbane af Jonathan Harbo, og det gik meget bedre. Foto: Katrine Becher Damkjær
SfB-Oure var tæt på at stjæle et point, men indkasserede så et grotesk mål tæt på slutfløjtet.
Annonce

Fodbold: SfB-Oure tabte 2-1 til VSK Aarhus under de høje bøge.

Men sydfynboerne var tæt på at hente et point, der på baggrund af første halvleg havde været ufortjent.

- Vi var tre mand ude og presse en modspiller ved hjørneflaget. Alligevel får han bolden smidt ind over, hvor den sejler hen over målmand Peter Harring Larsen til den bageste stolpe, hvor Jakob Rittig stod og lagde bolden i mål, siger træner Chris Margaard om gæsternes sejrsmål to minutter før tid i 2. divisionskampen.

- Så havde jeg hellere set, at de havde scoret på et stolpeskud lige forinden. I første halvleg var vi spillet ud af brættet og kunne have været bagud med 3-0 eller 4-0. De var godt organiseret og vi var helt rundt på gulvet. Men vi var kun bagud 1-0 ved pausen, og så gav det pote, at vi flyttede Jonathan Harboe ned ved siden af Frederik Grube på 6'er-pladsen, fortæller SfB-Oure-træneren.

Det var Kasper Theis Jensen, der udlignede efter pausen for SfB-Oure på straffespark efter hands.

- Vi har lært noget igen - hvordan vi skal agere, når vi ikke har bolden, og så glæder vi os til Dalum-kampen i næste weekend, sagde en trods alt optimistisk træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce