Annonce
Assens

SF-liste klar i Assens - plads til eventuelle kometer

SF vil gerne ind at arbejde i kommunens maskinrum, som det symbolsk hedder i pressemeddelelsen. Her ses hele holdet til valget. Pr-foto.

Otte kandidater på listen - plads til flere

SF Assens er efter et opstillingsmøde klar med otte kandidater til kommunalvalget, ligesom det endelige valgprogram nu også er blevet godkendt.

Som spidskandidat har SF Assens valgt nuværende byrådsmedlem Mogens Mulle Johansen, som også er SF's kandidat til borgmesterposten. Øvrige opstillede på kandidatlisten er Flemming Risskov Jørgensen, Mette Karlsson, Hans Peter Lund, Poul Erik Kristiansen, Jens Keld Lindegaard Petersen, Hans Glæsel og Bente Paulli.

- Såfremt der pludselig skulle dukke flere gode emner op, har vi valgt ikke at lukke listen endnu, for der er jo stadig godt seks måneder til valget, udtaler formanden for SF i Assenskredsen, Poul Erik Kristiansen, i en pressemeddelelse.

I SF Assens nye valgprogram og efter den senere tids debat er der ingen tvivl om at et af de store emner til valget kommer til at handle om skolernes fremtid i Assens kommune, hvor SF klart har tilkendegivet, at man ønsker overbygning på både Tallerupskolen og Tommerup Skole, tilføjer formanden. (pcb)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce