Annonce
Middelfart

SF'er i spidsen for Middelfart Volleyballklub

Mikkel Dragmose-Hansen er ny formand for Middelfart Volleyballklub. PR-foto
Mikkel Dragmose-Hansen, der gennem mange år har siddet i byrådet for SF, er valgt til ny formand på ekstraordinær generalforsamling.

Middelfart: Der blev holdt ekstraordinær generalforsamling i Middelfart Volleyballklub 20. juni, da bestyrelsen ikke blev fuldtallig ved den ordinære generalforsamling i marts. Der skulle findes en ny formand, en kasserer samt et ekstra medlem til bestyrelsen.

Ny formand bliver Mikkel Dragmose-Hansen, som er flittig tilskuer til klubbens ligakampe. Han har gennem flere år støttet op som byrådsmedlem (SF), når der var frivillige arrangementer i klubben.

- Middelfart volleyball er en velfungerende klub med masser af frivillige mennesker, som gør en stor indsats. Det er en ambitiøs klub og bestyrelse, som jeg glæder mig til at understøtte. Uanset om det er breddeidrætten eller elitedelen af klubben, så gør klubben en stor forskel for mange mennesker, siger Mikkel Dragmose-Hansen i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse tæller desuden næstformand Jacob Enemark Petersen, kasserer Ann-Sofie Jørgensen samt de menige medlemmer Leo Vang (web-master), Gert Frost og Casper Albertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];