Annonce
Middelfart

SF'er i spidsen for Middelfart Volleyballklub

Mikkel Dragmose-Hansen er ny formand for Middelfart Volleyballklub. PR-foto
Mikkel Dragmose-Hansen, der gennem mange år har siddet i byrådet for SF, er valgt til ny formand på ekstraordinær generalforsamling.

Middelfart: Der blev holdt ekstraordinær generalforsamling i Middelfart Volleyballklub 20. juni, da bestyrelsen ikke blev fuldtallig ved den ordinære generalforsamling i marts. Der skulle findes en ny formand, en kasserer samt et ekstra medlem til bestyrelsen.

Ny formand bliver Mikkel Dragmose-Hansen, som er flittig tilskuer til klubbens ligakampe. Han har gennem flere år støttet op som byrådsmedlem (SF), når der var frivillige arrangementer i klubben.

- Middelfart volleyball er en velfungerende klub med masser af frivillige mennesker, som gør en stor indsats. Det er en ambitiøs klub og bestyrelse, som jeg glæder mig til at understøtte. Uanset om det er breddeidrætten eller elitedelen af klubben, så gør klubben en stor forskel for mange mennesker, siger Mikkel Dragmose-Hansen i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse tæller desuden næstformand Jacob Enemark Petersen, kasserer Ann-Sofie Jørgensen samt de menige medlemmer Leo Vang (web-master), Gert Frost og Casper Albertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

OB

Miraklets fædre nød gensynet

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce