Annonce
Odense

Sexovergreb på 11-årig dreng: 59-årig mand varetægtsfængslet

En 59-årig mand blev onsdag middag varetægtsfængslet ved Retten i Odense, sigtet for seksuelle overgreb på en 11-årig dreng. Manden nægter sig skyldig. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En 59-årig mand skal sidde varetægtsfængslet de næste to uger af hensyn til politiets efterforskning. Han er sigtet for voldtægt og anden seksuelt forhold end samleje med 11-årig dreng.
Annonce

En 59-årig mand er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt to uger, efter at han onsdag middag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Manden er sigtet for voldtægt eller anden seksuelt forhold end samleje med en 11-årig dreng begået på en adresse i Odense. Det er uvist, hvilket forhold, de to har til hinanden, men i den åbne del af grundlovsforhøret nægtede manden sig skyldig.

Det eller de seksuelle overgreb på drengen skulle være begået i en ukendt periode frem til for få dage siden, fremgår det også af sigtelsen.

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten valgte dommeren at lukke dørene under den 59-årige mands forklaring. Derfor vides det heller ikke, hvad han har forklaret.

Varetægtsfængslingen skete af hensyn til politiets videre efterforskning i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce