Annonce
Odense

Sexkrænker fra Odense arbejdede med børn

Den 40-årige fra Odense har tidligere arbejdet med børn.

Den mand, der har erkendt misbrug af to mindreårige piger fra Fyn, har været ansat i et børnehus og på en ungdomsskole i Odense.

Fyens Stiftstidende har gransket i den 40-åriges fortid.

Han er sigtet, og har erkendt, seksuelle overgreb mod to mindreårige piger fra Øster Skerninge og Refsvindinge.

Men det er ikke første gang, han har været tæt på børn, skriver avisen i dag, fredag.

Fra 1994 til 1996 var den formodede gerningsmand ansat som pædagogmedhjælper i Børnehuset Ådalen og fra 2000 til 2002 var han ansat som medhjælper i Dalum Ungdomsskole. Det oplyser institutionschef i Odense Kommune Britta Carl.

- Det er ikke særligt rart at vide her bagefter, men vi har ikke nogen grund til at have mistanke om, at han har udøvet nogen form for krænkelser under hans ansættelser hos os. Det er rigtig vigtigt for os, siger hun til avisen.

Den 40-årige mand blev pågrebet for overgrebene ved et tilfælde, da politiet blev kaldt ud til en mindre brand i hans lejlighed i Skibhusene i Odense. Her fandt man våben og kemikalier, men også en rygsæk med remedier, der var blevet brugt til overgrebene mod pigerne flere måneder forinden.

Sammenhængen mellem de to sager blev endeligt slået fast ved hjælp af dna.

Odense Kommune blev bekendt med mandens tidligere ansættelser, da den daværende leder i Børnehuset Ådalen genkendte mandens navn og orienterede børn- og ungeforvaltningen.

Hos Fyns Politi er også i færd med at undersøge forholdene omkring hans tidligere ansættelser.

Her ved man dog endnu ikke, om han har gjort noget forkert i sin tid som pædagogmedhjælper, eller om han kan forbindes med andre sager.

- Lige nu lægger vi hans liv fast og undersøger, om der er indikationer på det, fortæller leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet Henrik Justesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce