Annonce
112

Set på døgnrapporten: Tyve stjal briller, nøgler og det rene ingenting

Fyns Politi har registreret tre indbrud i Assens Kommune, som er sket torsdag den 28. maj. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Glamsbjerg/Ebberup: To par briller, som lå på et køkkenbord. En nøgle til en havetraktor. En 10-liters benzindunk. Og det rene ingenting. Det er, hvad der ifølge Fyns Politis døgnrapport blev stjålet under indbrud i Assens Kommune torsdag den 28. maj, dog ikke under samme indbrud.

Mest besynderligt er det nok, at to par briller, som lå fremme på et køkkenbord i en bolig på Holger Bisgårdsvej i Glamsbjerg, er blevet stjålet torsdag formiddag. Desværre kan politikommissær Erik Skov fra Fyns Politi ikke fortælle om de nærmere omstændigheder, kun at brillerne er stjålet fra en privat ejendom.

Nogenlunde samtidig med, at de to par briller blev stjålet, modtog politiet en anmeldelse om indbrud i en virksomhed på Søndergade i Glamsbjerg. Her var tyvekosterne: Det rene ingenting. Tyven er brudt ind gennem virksomhedens bagdør.

Lidt mere fik vedkommende, som brød ind i en ejendom i Ebberup natten mellem onsdag og torsdag, med sig. Her blev der stjålet en nøgle til en havetraktor samt en sort 10-liters benzindunk. Om selve havetraktoren også er forsvundet, melder politiets døgnrapport ikke noget om. /lba

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Annonce