Annonce
Sport

Serie A-dansker dedikerer første mål til hjælpsomme kolleger

Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Mikkel Damsgaard roser sin holdkammerater for at have gjort tilvænningsfasen nem i Sampdoria.
Annonce

Den 20-årige danske fodboldspiller Mikkel Damsgaard sender en stor tak til sine holdkammerater i Serie A-klubben Sampdoria.

De har gjort det nemt for den unge dansker at falde til i Genova-klubben efter sommerskiftet fra FC Nordsjælland. Derfor dedikerer han sit første mål i den stærke liga til dem.

- Det er fantastisk for mig at score mit første mål i Sampdoria, så jeg er meget glad, og jeg er taknemmelig for, at holdkammeraterne har støttet mig, så det har været nemt at være på banen.

- Jeg dedikerer målet til mine holdkammerater, venner og familie, for de har støttet mig, siger Mikkel Damsgaard til klubbens YouTube-kanal.

Målet faldt lørdag aften med et kvarter tilbage af hjemmekampen mod Lazio. Her gjorde Damsgaard det slutresultatet 3-0 med en flot scoring syv minutter efter sin indskiftning.

Med et fikst træk kom han forbi to forsvarsspillere, før han med en maskeret afslutning sendte bolden op i målhjørnet i den modsatte retning af, hvad målmanden og en forsvarsspiller forventede.

Det var Sampdorias anden sejr i træk, og Mikkel Damsgaard har set lovende takter fra holdet.

- Jeg er meget glad for kampen mod Lazio. Holdet gjorde det godt og havde en stor energi, for vi ville virkelig vinde på hjemmebane. Vi kæmpede for hinanden.

- Vi er et motiveret hold med en stor selvtillid, og vi kan forhåbentlig fortsætte vores gode stime, så vi kan få flere sejre, siger Mikkel Damsgaard.

U21-landsholdsspilleren har fået spilletid i tre ud af fire Serie A-kampe i denne sæson. Han er startet inde i en enkelt af dem.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce