Annonce
Sport

Sent sejrsmål sikrer Chelsea-sejr ude mod Ajax

Piroschka Van De Wouw/Reuters
Det lignede 0-0 i en tam affære mellem Ajax og Chelsea, men Michy Batshuayi sikrede Chelsea-sejr i slutfasen.

Chelsea tog onsdag et vigtigt skridt mod ottendedelsfinalerne i Champions League, da den svære udekamp mod Ajax resulterede i en sejr på 1-0.

Kort før tid sørgede Michy Batshuayi for det forløsende Chelsea-mål.

Dermed fører Chelsea og Ajax gruppe H an med hver seks point. Valencia kom senere onsdag på fire point efter 1-1 ude mod Lille, som dermed hentede sit første point.

Det var ikke nogen højspændt og sprudlende affære, og man fornemmede, at begge hold ville være ok stillede med et point.

Ajax havde bolden mest, men det var ofte lidt farligere og mere direkte, når Chelsea, der var uden den skadede Andreas Christensen, angreb.

Det var dog hollænderne, der fik bolden i nettet i første halvleg. Et indlæg fra højre blev sendt mod bageste stolpe, hvor Quincy Promes gled bolden i mål, men videodommersystemet VAR viste imidlertid, at han var omkring en tommeltots længde offside.

Et kvarter efter pausen havde Ajax igen en god chance, men keeper Kepa Arrizabalaga afværgede forsøget fra Daley Blind.

Det skete i en god Ajax-periode, men senere i anden halvleg var Chelsea mere i teten offensivt.

Ofte blev det dog ved de halve chancer, som da Christian Pulisic sparkede bolden snert forbi den ene opstander fra kanten af feltet med ti minutter tilbage.

Chelsea blev dog mere og mere nærgående, og da man var ved at indstille sig på 0-0 fem minutter før tid, slog Chelsea til.

Et fladt indlæg fra venstre gik på tværs af feltet, og fra en god position hamrede Michy Batshuayi bolden i mål via undersiden af overliggeren.

Ajax sendte Klaas Jan Huntelaar på banen til de sidste minutter i jagten på udligning, men Chelsea kørte sejren sikkert hjem.

I den anden kamp var Valencia, der gav fuld spilletid til Daniel Wass som højreback, på sejrskurs foran med 1-0, men med en mand i overtal efter en udvisning udlignede Lille i det 90. minut.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vindue knust: Hærværk på Ebberup Skole

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce