Annonce
Nordfyn

Seniorklub fik ny formand

Næstformand Bodil Gantzhorn takkede på bestyrelsens vegne for Henning Jørgensens indsats for klubben. Privatfoto
Kurt Holmsted afløser Henning Jørgensen som formand for Bogense Seniorklub.
Annonce

Bogense: Seniorklubben i Bogense har fået ny formand. Det er Kurt Holmsted, der de seneste fire år har siddet i bestyrelsen. Han afløser Henning Jørgensen, der efter 11 år i bestyrelsen - heraf de seneste fire år som formand, ikke ønskede genvalg. Næstformand Bodil Gantzhorn takkede på bestyrelsens vegne for Henning Jørgensens indsats for klubben. Som nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Kurt Holmsted blev Jørgen Lund valgt, mens Knud Erik Stegø og Hans Pedersen blev begge genvalgt til bestyrelsen.

Valgene fandt sted i forbindelse med seniorklubbens generalforsamling, hvor 78 af klubbens 500 medlemmer deltog.

Klubbens kasserer Hanne Stegemejer fremlagde regnskabet, der udviser en omsætning på 759.000 kr. og en egenkapital ved årets slutning på 85.000 kr.

Annonce

Forårsprogram

Og så har Bogense Seniorklub netop offentliggjort forårsprogrammet. Der er igen tale om et omfattende program med ikke mindre end 13 arrangementer. Programmet omfatter udover de faste kortspildage og cykelture fire sangaftener, et virksomhedsbesøg på Den gamle Købmandsgård, hvor museumsleder Palle Petersen orienterer om bygningens historie, et foredrag med tidligere "turistminister" Roar Møgelbjerg, forårsfest med bl.a. underholdning af Ole Gas, en fire dages rejse til Nordtyskland-Nordfriesland, sommerrevyerne i Sønderborg og Odense, udflugt til Det blå Hus og Københavns Zoo samt seniorfrokost i forbindelse med Fyn-cup. Herudover arrangeres en syv dages bustur til Prag i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce