Annonce
Nordfyn

Seniorer i kø: Stor interesse for at se Bognæs-lejlighed

Før de nysgerrige åbent hus-gæster blev lukket ind i lejlighed 10 i Bognæs, måtte de iføre sig plastic-overtræk på skoene for ikke at skade det fine, lyse gulv. Foto: Betty Rasmussen
De første lejligheder i den tidligere institution Bognæs skal være klar til indflytning til november. Fredag var der åbent hus i en af lejlighederne, og interessen var overvældende.
Annonce

Bogense: Hvis tilstrømningen til åbent hus i en prøvelejlighed kan tages som rettesnor for interessen for at bo i det nye seniorbofællesskab Bognæs, ja, så er interessen nærmest overvældende.

For knap en time efter det annoncerede starttidspunkt var der lang kø for at komme ind i lejlighed 10, der er møbleret, så måske kommende beboere kan se, hvordan lejligheden kan tage sig ud.

Det var dog vist ikke alle i køen, der så sig selv som mulige beboere, for der var både de, der tidligere har arbejdet på institutionen Bognæs og lige skulle se forvandlingen, og de, der bare vil følge med, når der sker noget nyt i byen.

Efter et kig rundt i lejligheden var der mulighed for at blive skrevet op til en lejlighed eller måske i første omgang til at blive medlem af Seniorbofællesskabsforeningen Bognæs. Foto: Betty Rasmussen

Men der blev skrevet interesserede op, der for at komme i betragtning først skal melde sig ind i seniorbofællesskabsforeningen.

Annonce

De første klar til november

Ved døren stod formanden for Seniorbofællesskabsforeningen Bognæs Kurt Holmsted og sørgede for, at alle fik blå overtræks-futter på, før de trådte ind på de lyse gulve - og for, at der i disse corona-tider ikke blev lukket for mange ind ad gangen.

Den tidligere institution for fysisk og psykisk handicappede blev i august sidste år købt af de to Meny-købmænd Lasse og Palle Andersen og tømrermester Jesper Rude Hommelgaard, og nu er håndværkerne i fuld gang med at omdanne Bognæs til lejligheder, et fælleshus, et kreativt værksted og grønne områder.

Der bliver 24 lejligheder i varierende størrelse fra 70 til 125 kvadratmeter. Første etape skal være klar til indflytning til november, den næste til januar og endelig sidste etape til marts.

De brugte plastic-sutter vidnede om, at et besøg i Bognæs-lejligheden var populært. Foto: Betty Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce