Annoncørbetalt indhold

Selv prinsessen på ærten ville nyde det

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kender du H. C. Andersens eventyr og Prinsessen på ærten? Historien om den vanskelige prinsesse, der ikke kunne sove, og trods det, at der blev stablet den ene madras oven på den anden og de blødeste tæpper og dyner i sengen, kunne hun ikke sove. Det viste sig, at der allernederst lå en ært, som den sarte prinsesse kunne mærke gennem alle lagene af fjedre, edderdun og alskens andre bløde materialer - så selvfølgelig kunne så fin og sart en person ikke sove!


Annonce

Havde hun kendt til moderne senge, ville hun nu nok have sovet, også uden et kæmpe lag af mange madrasser og dyner. Udviklingen inden for senge og sovemiljøer er gået hurtigt, og vi har i dag adgang til materialer og konstruktioner, som vi ikke havde før - og som ville have hjulpet mange med søvnproblemer gennem tiden.


Prøv en elevationsseng

På siden BedstTest.dk kan du blandt mange andre produktkategorier finde gennemgange af forskellige typer af senge, så du kan se, hvilken type der nok vil passe dig bedst. Skal du ligge på en fast eller hård madras, en springmadras eller en madras af koldskum, og hvilket materiale er bedst til prisen? Bedst i test siden giver svaret på mange af spørgsmålene og gør dig i stand til at vælge de bedste match mellem pris og kvalitet.


Har du særlige krav til din sovestilling, kan det være en super idé at vælge en elevationsseng, som typisk kan justeres i hovedgærdet, midt på sengebunden og i fodenden. Jo mere avanceret sengen er konstrueret, jo flere variations- og indstillingsmuligheder vil der være, og dermed kan du vælge den mulighed, der opfylder dine behov bedst muligt.


En elevationsseng giver mulighed for at finde en god stilling, når du for eksempel vil læse i sengen, inden du skal sove, og mange nyder at hygge med en god bog og musik i ørerne, mens de ligger i sengen. Men du kan også have nogle helbredsmæssige forhold, der gør, at du skal ligge i en bestemt stilling og ikke bare fladt på din madras. Mange har for eksempel glæde af at sove med madrassen hævet lidt i fodenden. Det gælder især ældre, der ofte døjer med kramper i benene, når de ligger i sengen, eller folk, der har problemer med blodomløb eller blodtryk. Har man smerter i ryggen, kan man have glæde af at få justeret madrassens midterste del, og alt er muligt med en elevationsseng.


Brug Bedst i test til at finde den elevationsseng, der bedst opfylder dine ønsker og behov, og som passer til din pengepung.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.