x
Annonce
Kerteminde

Selv om restauranterne er lukkede: Du skal bare ringe, så er maden klar

De tider, hvor man sad skulder ved skulder ved langbordene i Café Agnes, er midlertidigt forbi. mend en gode man kan man få alligevel som take-away i weekenden. Arkivfoto:
Man behøver ikke at gå sulten i seng, selvom coronavirus har lukket restauranter og spisesteder. Mange bringer maden til din dør eller pakker den, så du bare skal hente.

Nordøstfyn: De gode tider, hvor man gik på restaurant, er forbi for en stund.

Men mange af de lokale spisesteder har heldigvis besluttet sig for at bringe maden ud i stedet for - eller at modtage bestillinger, så man kan komme og hente maden pakket lige til at tage med.

Overblikket over, hvor man i disse svære tider, kan sikre sig et måltid mad uden selv at bruge tid i køkkenet, kan man finde på visitkertemindes hjemmeside.

Vi bringer her en kort oversigt over den gode mad, der bare venter på, at du ringer:

Restaurant Firenze, City Pizza & Grill, Pizza Pronto, Hos Michael, Marslev Grillen og Capri Pizza.

Desuden Cafe Agnes i weekender og Restaurant Skovpavillonen om tirsdagen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Mindeord For abonnenter

Mindeord: Pia Tørving var sprællevende, spændende og engageret - sådan vil vi huske hende

Annonce