Annonce
Middelfart

Seks indbrud på Nordvestfyn: Tyve stjal regntøj og rødvin

Fyns Politi.
Annonce

Middelfart/Strib/Gelsted/Ejby: Mellem fredag og søndag blev der anmeldt seks indbrud på Nordvestfyn.

To af dem fandt sted i Middelfart, først på Stationsvej et sted mellem klokken 13 fredag og 7.30 lørdag morgen. Her var et vindue blevet brudt op, men intet var stjålet.

På Tobaksvænget i Middelfart var der ubudne gæster mellem lørdag klokken 12.30 og søndag klokken 12.50. Et vindue var ligeledes blevet brudt op, men anmelderne manglede overblik over det stjålne.

Yderligere to indbrud blev begået i Strib. På Sofiendalvej var en dør blevet brudt op til en forretning klokken 4 natten til lørdag. Intet blev dog stjålet. Ligeledes blev en dør brudt op til et hjem Ved Norden Bro et sted mellem fredag klokken 10 og søndag klokken 18.30. Her blev der stjålet smykker.

På Hylkedamvej i Gelsted har der været indbrud i en garage mellem 18.30 fredag og klokken 14 søndag. Her blev stjålet en rød Lindberg-scooter og en rød Jonsered-havetraktor, en plæneklipper og diverse stykker værktøj.

På Rådhusstrædet i Ejby fik en eller flere tyve også skaffet sig adgang til et skur, hvor de stjal en bowlingtaske, noget regntøj og noget rødvin. Det gjorde de mellem tirsdag 10.30 og torsdag klokken 9. Det blev først anmeldt fredag klokken cirka 10.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Fødselarens fine gæst tog regn og blæst med humør - kronprinsessen fik hilst på broen til lands og til vands

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce