Annonce
Middelfart

Seks indbrud på Nordvestfyn: Tyve med mundbind læssede værktøj i varevogn og ruder var knust i fire biler

En af de biler, der blev begået ind i i løbet af weekenden, var af mærket Volkswagen Polo. Foto: Jens Eilertsen
Annonce

Nordvestfyn: En eller flere gerningsmænd gik natten mellem fredag og lørdag på rov i en række biler rundt i Middelfart.

I alt er der anmeldt fire tyverier fra biler til Fyns Politi - et på Kongebrovej og fire på Sjællandsvej.

På Kongebrovej var ruden i venstre passagerside på en Volkswagen Polo blevet knust. Herfra var der blevet stjålet hat, handsker og dunjakke fra mærket Jack Wolfskin.

Det skete mellem klokken 18 fredag og klokken 9.30 lørdag.

På Sjællandsvej havde man også skaffet sig adgang til bilerne ved at knuse en rude.

Det ene indbrud blev begået i en Mercedes-Benz Vito, hvor der blev stjålet en SINE-radio. Derudover havde tyven eller tyvene fat i en Volkswagen Touran, hvor der endnu ikke var overblik over det stjålne, da indbruddet blev anmeldt samtidig med de øvrige omkring 9.45 lørdag. Sluttelig var der blevet brudt ind i en grå Peugeot 5008, men her var der heller ikke skabt overblik på anmeldelsestidspunktet.

Annonce

Læssede fra virksomhed

En virksomhed på Industrivej i Nørre Aaby havde også ubudne gæster klokken tre natten til søndag. Nogen havde knust en rude i hoveddøren og var løbet med en masse værktøj fra blandt andet Bosch og Dewalt og flere Grohe-armaturer.

Fyns Politi har et signalement af de tre mænd, der begik indbruddet. To af dem læssede en rød Volkswagen Transporter, mens en tredje ventede i den, og de to, der læssede, var iført sort tøj og mundbind.

Derudover blev der mellem fredag klokken 13.30 og søndag klokken 13.30 begået et indbrud i et hjem på Chr. Dannings Vej. Et vindue var brudt op, og der var blevet stjålet kontanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce