Annonce
Middelfart

Seks indbrud på Nordvestfyn i weekenden: Arvesmykker, ure, slik og en toastmaskine snuppet

Politiet har fået anmeldt seks indbrud i Middelfart Kommune hen over weekenden. Foto: Michael Bager

Nordvestfyn: Weekenden har budt på seks anmeldte indbrud i Middelfart Kommune. De stjålne genstande varierer fra arvesmykker til en toastmaskine.

I en bygning på Ridderstien i Harndrup blev der søndag morgen anmeldt et indbrud med en opbrudt terrassedør. I huset var der stjålet slik, en toastmaskine og diverse sodavand.

Søndag aften blev der anmeldt et indbrud i en privat bolig i Asperup. Vinduet var brudt op, og der blev stjålet arvesmykker.

I Middelfart på Oddevejen blev der søndag morgen anmeldt et indbrud i en virksomhed med et opbrudt vindue. Virksomheden fik kun stjålet kontanter.

Søndag eftermiddag blev der anmeldt et indbrud i et privat hjem i Middelfart. Terrassedøren var brudt op, og der var stjålet to ure fra mærkerne Berring og Skagen.

Lørdag formiddag blev der anmeldt indbrud på Føns Strandvej. Hængelåsen til en bagdør blev brudt op, og derefter blev der stjålet en softice-maskine, en slush ice-maskine, en pølsekoger, en klemgrill, en røremaskine, is og sodavand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce