Annonce
Kerteminde

Sejlklubben skal finde ny forpagter til restauranten

Forpagtningen af Restaurant Kerteminde Sejlklub er ledig fra den 1. januar. Arkivfoto: Sonnich Jensen

De nuværende forpagtere opsagde for seks uger siden aftalen. Et kompliceret benbrud har nedsat Pernille Møllers arbejdsevne, så parret ikke længere at drive restauranten.

Kerteminde: Går du og drømmer om at servere stjerneskud for sejlere, så kan det være, du skal gribe pen og papir nu: Forpagtningen af restaurant Kerteminde Sejlklub er ledig med virkning fra 1. januar.

Det har ikke noget som helst med den seneste shitstorm at gøre, at de nuværende forpagtere af restauranten, Pernille og Mark Møller, har opsagt forpagtningen - for det gjorde de for flere uger siden, bekræfter formand for Kerteminde sejlklub Jørgen Larsen.

- Når nu sommerferien er overstået, og vi skal have bestyrelsesmøde i august, så tager vi en snak om, hvordan vi skal finde nye forpagtere, fortæller Jørgen Larsen.

- Hidtil har vi fundet nye forpagtere efter mund-til-mund metoden. Nu skal vi have en snak om, hvorvidt det er den metode, vi benytter denne gang også.

Men selvom det endnu ikke er besluttet, om forpagtningen skal annonceres eller bare snakkes om, så forsikrer Jørgen Larsen, at skulle der sidde en læser derude, der gerne vil drive restaurant med noget nær Danmarks bedste udsigt, så er han eller hun velkommen til at skrive et par linjer til ham eller et andet bestyrelsesmedlem (de kan findes på klubbens hjemmeside), så kommer de med i puljen.

Annonce

Væltet af en hundehvalp

Årsagen til, at Pernille og Mark Møller må opgive deres drøm om at drive restaurant i vandkanten, er, at Pernille Møller for 10 måneder siden pådrog sig et kompliceret benbrud.

- Det lyder måske fjollet, men det var på grund af en hundehvalp, fortæller Mark Møller.

- Pernille var ude at gå tur med den og slap den løs i skoven. På et tidspunkt kommer den løbende hen imod hende, glider og vælter lige ind i hendes ben. De 30 kilo medførte, at både ankel og skinneben blev smadret, og der brækkede desuden en knogle i knæet.

Pernille Møllers ben bliver nu holdt sammen med skruer og en skinne, og hun kan ikke tåle at arbejde mere end to timer om dagen, hvilket læsser resten af arbejdet over på Mark Møller.

- Det kan ikke blive ved med at gå, så vi har indset, at nu skal vi finde på noget andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce