Annonce
Middelfart

Seenager - du topper efter de 60+

- Når du er Seenager - er du teenageren over 60, du kan alt, men skal ikke skal andet end, hvad du har lyst til, lyder det fra John Hansen, der er fhv. kulturdirektør i Vejle Kommune, som kommer til KulturØen tirsdag 19. november og holder foredrag. PR-foto

Middelfart: Tiden efter 60 år kaldes normalt den tredje alder - og det er der en god forklaring på.

- Når du er Seenager - er du teenageren over 60, du kan alt, men skal ikke andet end, hvad du har lyst til, lyder det ifølge en pressemeddelelse fra John Hansen, der er fhv. kulturdirektør i Vejle Kommune og holder foredrag om mange essentielle forhold i livet:

Arbejde, økonomi, helbred, ensomhed og venskaber.

- Kærlighed og erotik betyder stadig meget for seenageren, og der stilles skarpt på det tabuiserende ved ældres kærlighedsliv. Og så taler vi også om rejser, biler, død - og overgangen til den næste livsfase, old-agerperioden.

Så tag din bedre halvdel, nabo eller bedste ven i hånden og kom og nyd en humoristisk tilgang til livet efter de 60, tirsdag 19. november kl. 19.30 i Middelfartsalen på Kulturøen, lyder opfordringen.

Billetter kan købes på www.middelfartbibliotek.dk

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Middelfart Kultur & Bibliotek og FOF Odense-Fredericia-Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce