Annonce
Erhverv

Sebastian er skibsmontør - men skyndte sig at springe til som lærer for lærlinge på Fayard

Sebastian Schødt er 24 år, udlært skibsmontør for otte måneder siden, fastansat på Fayard og en af de kolleger, der sprang til for at undervise værftets lærlinge, da de var på den under coronakrisen. Foto. Birgitte Carol Heiberg
24-årige Sebastian Schødt er skibsmontør, men nød at give lærlingene på Fayard en hånd.

Sebastian Schødt sagde hurtigt ja til at give sine lærlinge-kolleger en hjælpende hånd i det klasselokale, Fayard lavede på værftet.

Han er 24 år, har været i lære på Fayard og blev udlært skibsmontør for otte måneder siden og har i dag fast job på værftet.

- Det var matematik og tegning, de kæmpede en del med, og det fungerede ikke ret godt for dem med den onlineundervisning - og de havde virkelig meget fri. Jeg fik selv et afbræk fra min normale hverdag, og lærlingene var megaglade, siger den unge skibsmontør.

Annonce

Han syntes, det var hyggeligt og nyttigt at hjælpe.

- Vi havde whiteboard og det hele, og vi bad om ekstra materiale for at fylde dagene ud, og jeg stødte til med nogle af de opgaver, jeg havde gemt fra min tid på erhvervsskolen i Svendborg. Jeg tænker da, at vi kan give dem en hånd igen op til svendeprøverne. Det er f.eks ret generelt, at alle kæmper med tegningsprogrammerne, og dem har jeg siddet en del med, så det kan jeg hjælpe med, og det gør jeg gerne, siger Sebastian Schødt, der kommer fra Assens, men i dag bor med sin familie i Morud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce