Annonce
Nyborg

Sebastian fra syvende dansk mester i engelsk

Sådan så det ud på computerskærmen, da Sebastian Nobel fra 7. klasse på Birkhovedskolen i Nyborg fik besked om, at han er dansk mester i engelsk. Kåringen blev afviklet som en virtuel festdag for flere end 2000 skoleelever i hele landet. Foto: "DM i Fagene"
Flere end 2000 fra hele landet så med, da Sebastian Nobel fra Birkhovedskolen i Nyborg løb med fornem titel.
Annonce

Nyborg: Det er ikke hvem som helst, der kan kalde sig dansk mester - i engelsk.

Men det kan Sebastian Nobel fra 7. klasse på Birkhovedskolen i Nyborg.

Foreningen Danske Skoleelevers "DM i Fagene" er Danmarks største konkurrence i skolefagene dansk, matematik, biologi, historie og engelske.

Og selv om der var hård konkurrence, og dommerne måtte votere længe, var der til sidst ingen tvivl om, at Sebastian Nobel altså var den bedste i engelsk.

Opgaven, han og hans konkurrenter fik stillet, bestod i udarbejdelsen af en præsentation, der skulle give svar på spørgsmålet: Hvordan arbejder man bedst med udenlandske kunder.

Ifølge fagpersonerne i dommerpanelet leverede Sebastian Nobel en præstation med "stor kreativitet, selvstændighed, nytænkning og virkelig gode kommunikative evner".

"DM i Fagene" blev i år afviklet som en stor virtuel, digital festdag for flere flere end 2000 elever på folkeskolens ældste klassetrin.

Sebastian Nobel er i øvrigt den første nogensinde fra en 7. klasse, der har opnået at blive Danmarksmester i et skolefag.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce