Annonce
Sport

Seattle fælder ubesejrede San Francisco i NFL-gyser

Ezra Shaw/Ritzau Scanpix

I en medrivende og højdramatisk NFL-kamp lykkedes det Seattle Seahawks at besejre San Francisco 49'ers.

I et vildt drama i NFL vandt Seattle Seahawks 27-24 ude over San Francisco 49'ers efter et field goal i overtiden.

Dermed tabte San Francisco for første gang i denne NFL-sæson efter otte sejre i træk.

Seattle-kicker Jason Myers sørgede for det afgørende spark, da han omsatte et field goal fra 42 yards til tre point.

Forinden havde begge hold haft chancen for at afgøre kampen i overtiden, men godt forsvarsspil sørgede for at forlænge opgøret til det yderste.

Seattle-quarterback Russell Wilson, som kastede for 232 yards i kampen, havde svært ved at sætte ord på sejren.

- Jeg kan ikke engang huske, at jeg har spillet en kamp, som var så sindssyg, og som bølgede frem og tilbage og frem og tilbage. Det var en utrolig kamp, siger Russell Wilson ifølge AFP.

San Francisco kom foran 10-0 i første quarter, uden at Seattle havde et modsvar.

Det modsvar havde Seattle så sandelig i anden og tredje quarter, hvor udeholdet fik momentum og scorede 21 ubesvarede point i træk.

Og så var Seattle pludselig foran 21-10 og lignede på daværende tidspunkt en sikker vinder.

Men San Francisco rejste sig i fjerde og sidste quarter, hvor holdet udlignede til 21-21.

Begge hold nåede at få sat et field goal ind hver, så den ordinære kamp endte 24-24 og tvang kampen ud i overtid.

Det var så her det episke drama fortsatte med Seattle som den knebne vinder.

- Vi vidste, at denne kamp ville blive tæt. Og når der er en chance, så finder vi en vej, siger Wilson.

Med sejren har Seattle vundet otte kampe og tabt to og ligner nu for alvor et hold, der kan nå langt i slutspillet.

Kun New England Patriots, som er forsvarende Super Bowl-mester, har lige så mange sejre som San Francisco og Seattle. New England har otte sejre og et enkelt nederlag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce