Annonce
Gear

Seat Ibiza får diskret facelift

Den faceliftede Seat Ibiza får forlygter med LED-dioder som kørelys. Dette må ikke forveksles med full LED-forlygter, der er ekstraudstyr.

Nyt multimediasystem og bedre interiør blandt ændringer på faceliftet Seat Ibiza. Mulighed for træthedsalarm og multikollissionsbremse.

Annonce

Små diskrete ændringer. Sådan tegner billedet for den efterhånden aldrende Seat Ibiza med rødder tilbage til 2008, der nu får et mindre facelift, som skal holde den ung nogle år endnu.

Mest synlig er LED-dioder ved forlygterne, mens interiøret får en overhaling med bedre materialer. Samtidig opruster Seat på multimediefronten med koncernens nyeste system, der kan spille sammen med de store mobiltelefonstandarder, inklusive Apple og Samsung. Sidstnævnte har Seat for øvrigt indledt et tættere samarbejde med omkring udvikling af multimedieløsninger.

Undervognen finjusteres, og under huden får Ibiza også opgraderet motorprogrammet. Det omfatter nu tre benzinmotorer og tre dieselmotorer.

Grundmotoren bliver den trecylindrede 1,0-liters TSI-motor, der kommer med 75 hk, 95 hk eller 110 hk. Den større 1,4 TSI med mulighed for cylinderfrakobling byder på 150 hk.

1,4 TDi-dieselmotorerne har 75 hk, 90 hk og 110 hk. De to største motoriseringer i benzin og diesel kan fås med DSG-automatgearet med dobbeltkobling.

Det elektriske styretøj kan sættes op i to indstillinger, Sport eller Comfort, som betyder, at kørestilen kan gøres en tand mere individuel.

Annonce

Træthedsalarm

På sikkerhedsfronten er der nu mulighed for træthedsalarm og koncernens multikollissionsbremse, der forhindrer flere på hinanden følgende sammenstød.

Det er uvist, hvornår Seat lancerer en ny generation af Ibiza. Umiddelbart bliver det en ny suv, vi kommer til at se fra det spanske mærke, der ellers har en forholdsvis nye Leon som et af de stærkeste kort. Den store mpv Alhambra står også over for et facelift.

Med faceliftet følger også nye farvepakker, hvor bilerne kan tones og gøres mere individuelle, både udvendigt og indvendigt. Det vides endnu ikke, hvad det danske udstyrsniveau eller priserne bliver, når den faceliftede Seat Ibiza lander senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce