Annonce
Kerteminde

Se videoen: Personbil udbrændte ved kendt kro: - Det er formentlig en antændelse

Foto: Local Eyes


Annonce

Munkebo: Torsdag aften havde en bilist en uheldig oplevelse på vejen mod Kerteminde. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Klokken 18.53 brød bilistens bil i i brand i det fri ved Munkebovej, hvor Munkebo Kro ligger.

Beredskab Fyn oplyser, at det ikke var nødvendigt at tilkalde en indsatsleder til branden, som medførte, at bilen brændte helt sammen. Bilen af ukendt mærke blev flyttet ind på cykelstien, så den ikke stod for i vejen for den øvrige trafik på den travle hovedvej mellem Odense og Kerteminde.


Beredskab Fyn oplyser, at det ikke var nødvendigt at tilkalde en indsatsleder til branden, som medførte, at bilen er brændt helt sammen.


I døgnrapporten fremgår det også, at der stod klare flammer fra motorrummet.

- Der har været brandvæsen og politi, og der er ikke noget mistænkeligt. Det er formentlig en antændelse i bilen, som kan være noget el-system eller noget, fortæller Jens Friis, der er politikommissær hos Fyns Politi.

Han oplyser også, at der ikke skete nogen personskade ved uheldet, da føreren nåede ud i tide. Sagen vil nu køre som en forsikringssag i privat regi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce