Annonce
Middelfart

Se videoen: Bagermester fra Nørre Aaby markerer dronningens jubilæum med særlige romkugler

Bak's Bakery & Deli markerer dronningens jubilæum med særlige romkugler. Fredag afleverer bagermesteren selv en æske til Kongehuset.

Middelfart/Nørre Aaby: Når Dronning Margrethe fredag kan fejre sit 50 års jubilæum som regent, får hun og resten af Kongehuset lidt ekstra til den søde tand.

For Nørre Aaby-bageren, der ejer Bak's Bakery & Deli, Carsten Bak Matthiesen, har valgt at markere den royale begivenhed med en særlig jubilæumsromkugle. Og fredag sender bagermesteren selv et parti af sted til garderne fra Rosenborg - og til hoffet.

- Når nu vi alligevel skal derover, ved vi, at Kongehuset sætter pris på vores romkugler og specielt prinsesserne er tossede med de lyserøde med jordbærchokolade, så der skal vi lige omkring det gule palæ og aflevere et par æsker der, siger Carsten Bak Matthiesen, der også fortæller, at romkuglerne til Kongehuset er håndrullede og kælet lidt ekstra for.

Annonce

- Hun skal fejres

Jubilæumsromkuglen har ligget i disken hos Bak's Bakery & Delis to butikker i henholdsvis Middelfart og Nørre Aaby hele ugen. Carsten Bak Matthiesen forklarer, at han ønskede at markere begivenheden.

- Vi synes, hun skal fejres. Selvom tingene bliver udskudt lidt her i coronatiden, kan vi ikke se nogen grund til, at vi ikke skulle lave den her romkugle og fejre hende, for det er jo nu, at jubilæet løber af stablen, siger Carsten Bak Matthiesen, der også kan fortælle, at romkuglen i store træk er som den velkendte Nørre Aaby-romkugle.

Jubilæumsromkuglerne er, som man kender de originale Nørre Aaby-romkugler, dog med lidt ekstra god chokolade og naturligvis emblemet i hvid chokolade. Foto: Jonathan Møller Nielsen

- Det er med det originale fyld og så med lidt ekstra god chokolade og så med det her hvide chokoladeemblem. Det er ikke totalt nytænkende, men det er mere symbolet på fejringen af hendes jubilæum, siger Carsten Bak Matthiesen.

Han kan også love, at der senere på året vil komme flere romkugler, der markerer store begivenheder her til lands. For det er ifølge bagermesteren noget, der falder i god jord hos kunderne.

- Vi har jo kager til alle lejligheder. Det samme gælder vores romkugler. Dem kan vi designe til specielle ting – for eksempel når der kommer Tour de France til sommer, har vi selvfølgelig en gul Tour de France-kugle, som vi regner med bliver en sællert, lyder det fra Carsten Bak Matthiesen.

Det er med det originale fyld og så med lidt ekstra god chokolade og så med det her hvide chokoladeemblem. Det er ikke totalt nytænkende, men det er mere symbolet på fejringen af hendes jubilæum.

Carsten Bak Matthiesen, Bak's Bakery & Deli
Annonce
Odense For abonnenter

Kritik af dybe kratere i asfalten ved testcenter: Skal folk have ødelagt deres biler eller falde?

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn

Skole i svær smittekamp: - Situationen ændrer sig nærmest hver halve time

Erhverv For abonnenter

Mange millioner til robotfirma: Lars-Peters robot er rykket op i en ny division

Nordfyn

Transformatorstation i flammer:  Over 1000 fynboere ramt af strømafbrydelse

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

14 dages ventetid på hjælp til Mit-ID: Hvorfor sparer I på Borgerservice, spørger utilfreds borger

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Nordfyn For abonnenter

Ingen bed på en billig byggegrund i Hårslev: Se listen over, hvad en grund koster i de nordfynske byer

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Remoulade-gigant investerer 50 millioner: Nyt byggeri gavner både miljø og bundlinje

Kerteminde

Fanget på video: Ukendt mand brugte vinkelsliber til at stjæle skoleelevs Puch Maxi

Vanvittig diskussion om skuespillere: Kun en jøde må spille jøde, og kun en transkønnet må spille transkønnet

OB

OB lejer omgående Moses Opondo ud til AC Horsens i foråret - AC Horsens vil bruge ham til at rykke tilbage i Superligaen

Odense For abonnenter

Lokalplanen ændret: Åbner mulighed for kæmpe byggeri tæt på stadion

Nyborg

Fagforeninger: Flere sager om krænkelser i Nyborg Kommune

Annonce