x
Annonce
Middelfart

Se videoen: Avisen i samarbejde med Farmen - 14 træningsøvelser, du kan lave derhjemme

Find kuffert, kattemad og konserves frem, og træn med avisen og Nils og Anita Skeby fra "Træning på Farmen".

Nordvestfyn: Din træning behøver ikke at gå i stå, fordi fitnesscentret og de udendørs træningsstationer er lukkede. Anita og Nils Skeby fra "Skeby Fitness og Coaching" - også kendt under navnet "Træning på Farmen" - giver dig i videoen her 14 øvelser, du nemt kan lave hjemme på stuegulvet eller i baghaven.

Træn i 40 sekunder, og hold 20 sekunders pause, før du går videre til næste øvelse. Gentag gerne settet med de 14 øvelser tre gange.

Du skal bruge vægt i nogle af øvelserne, og her kan du passende fylde en lille kuffert eller et indkøbsnet med konserves, bøger eller noget tredje. Eller også kan du gøre som Nils Skeby og finde en pose kattemad frem fra gemmerne. Kun fantasien sætter grænser.

Hvor meget vægt, du kommer i kuffert eller indkøbsnet, bestemmer du selv.

God træning!

Annonce

Øvelserne fra videoen er:

Du skal igennem følgende øvelser:

1. Overhead press

2. Overhead squat variant 1

3. Overhead squat variant 2

4. Sprællemænd

5. Lunges med eller uden vægt

6. Helkropsøvelse

7. Push ups

8. Englehop

9. Planke med øvelse 1

10. Burpees

11. Planke med øvelse 2

12. Rollerblades

13. Burpees med dæk (eller kuffert)

14. Squat med dæk

Ægteparret Anita og Nils Skeby driver sammen Træning på Farmen fra deres gård ved Kauslunde. Konceptetet er enkelt - al træning foregår udendørs, når vejret tillader det. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce