Annonce
Kerteminde

Se video: Politi og militær 'leder efter noget' ved Snekkeled

Politi og militær leder efter noget i Snekkeled.
I sidste uge var det kun et par politifolk, der var ude og kigge. I dag var det et hold soldater.
Annonce

Snekkeled: - Vi leder efter noget, var det korte og præcise svar - leveret med et smil på læben, da avisen i formiddags ville vide, hvad det store militæropbud ved Snekkeled gik ud på.

Svaret kom fra kriminalassistent Niels Banke, der i øvrigt ikke havde noget at tilføje. Så hvad dette "noget" er, står indtil videre uklart.

Men "noget" må være lidt vigtigt for politiet at få fingre i, for i sidste uge var det et par politifolk, der gik og ledte på den bevoksede skråning ud mod Munkebovej.

Politi og militær leder i Munkebo.

Torsdag formiddag gik man så mere målrettet til værks: to store biler med soldater og udstyr og en politibil med Niels Banke til at styre operationen.

Soldaterne inddelte med hvide plastikbånd skråningen i søgefelter, og så gik det løs med metaldetektorer. Motorsaven måtte også i brug i ny og næ, når man skulle lede under noget særlig genstridig bevoksning.

Om de fandt, hvad de ledte efter, det forbliver indtil videre politiets hemmelighed. Men vi har ikke opgivet. Vi lover at blive ved med at søge efter svaret.

Artiklen opdateres....

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Vandsalamanderen er kun en del af problemet: Borgergruppe er klar til at fortsætte kamp mod motorbane

Annonce