Annonce
Middelfart

Se pressemødet: Kendte danske kunstnere til Rock Under Broen

Nik & Jay er blandt de navne, der spiller på Rock Under Broen i juni 2017. Det gjorde de også i 2014. Arkivfoto. Peter Leth-Larsen

2017-programmet til Rock Under Broen blev præsenteret på et pressemøde fredag.

Middelfart: Der bliver masser af ørehængere at synge med på, når 2017-udgaven af Rock Under Broen bliver afviklet lørdag 10. juni.

På et pressemøde fredag formiddag blev programmet offentliggjort, og øverst på plakaten står D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, TV-2 og Nik & Jay.

- Du kan ikke finde nogen steder i Danmark, hvor der er disse navne på én dag. Du kan finde TV-2 andre steder, du kan finde Kim Larsen, du kan finde D-A-D nogle få steder, men hvis du vil have toppen af dansk musk på en dag, så er der kun et sted, og det er Rock Under Broen, sagde Bent Frandsen, der er talsmand for Rock Under Broen.

Ud over de nævnte navne kan du opleve etablerede kunstnere som Medina, Magtens Korridorer, Burhan G og Big Fat Snake samt det nye navn Saveus, som består af Martin Hedegaard, der vandt den første udgave af X Factor.

Rock Under Broen vurderer, at med dette program er mange af de ønsker, som deres gæster er kommet med, blevet opfyldt.

- Det har været et puslespil at få programmet til at lykkes, og grunden til, at det har været et puslespil, er, at vi har lyttet til vores gæster, om hvad de godt kunne tænke sig at høre til årets Rock Under Broen, og det er faktisk lykkedes rigtig godt hen ad vejen, hvis jeg selv skal sige det, sagde Peter Zederkof, der står for bookingen.

I dag fredag lancerede Rock Under Broen også en ny app.

Annonce
Programmet blev præsenteret fredag formiddag på et pressemøde i MG&BK's klubhus. Foto: Peter Leth-Larsen

Status Quo giver afskedskoncert

Det var ikke kun programmet til éndagsfestivalen, der blev præsenteret på pressemødet.

Det blev også offentliggjort, at Status Quo, som har spillet flere gange til Rock Under Broen, kommer til Middelfart til foråret og giver en afskedskoncert, inden de udelukkende vil spille akustiske koncerter.

Touren "Last Nights Of The Electrics" bliver afsluttet i Lillebæltshallerne 29. april 2017.

Bandet havde selv henvendt sig til Rock Under Broen for at høre, om det måtte komme til Middelfart.

- Det er der, det bliver målbart, at Rock Under Broen har eksisteret siden 1989. Vi får tilbud fra en dansk købmand i musikbranchen, der siger, at "vi synes, at I skal have den sidste koncert med Status Quo". Så bliver man da lidt stolt, sagde Vagn Ove Hansen fra Rock Under Broens bestyrelse.

Se pressemødet

Annonce
Middelfart For abonnenter

Middelfart halter bagefter når det gælder nye virksomheder: Erhvervschef så gerne, at flere unge overvejede at blive selvstændige

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce