Annonce
Odense

Se Oscar-vinder eller ”Tak For Lort”: Café Biografen og Momentum åbner for film og teater

Teater Momentum præsenterede i slutningen af april deres nye sæson, hvor Christian Lollike er kunstnerisk leder. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Café Biografen kunne lørdag igen vise film på det store lærred og snart kan man også gå i teatret igen hos Teater Momentum. Næste forestilling i Odense Teater bliver til gengæld først til september.
Annonce

Efter måneder med nedlukning er der nu igen rige muligheder for at få oplevelser og nye indtryk uden for hjemmets fire vægge.

Odenses museer og attraktioner åbner for manges vedkommende i løbet af ugen. Og de nyeste lempelser af coronareglerne betyder også, at biografer og teatre vil kunne tage imod gæster igen.

I Café Biografen kunne man allerede fra lørdag se film på det store lærred. Her åbnede man med et begrænset program, der blandt andet bestod af Oscar-vinderen Parasite.

Cafédirektør Jørgen Brochorst Christensen håber at kunne udvide programmet i de kommende dage, men det bliver formentligt ikke med de helt store titler. Dem vil producenterne formentligt holde tilbage, indtil der er mere normalt tilstande i salene, hvor der stadig skal være afstand mellem publikum.

- Vi har fået lavet et system, der automatisk tager højde for kravene til afstand. De betyder, at kun godt halvdelen af salen kan bruges, og at der ved siden af alle reservationer vil være en tom stol. Dem, som reserverer sammen, kan dog godt sidde ved siden af hinanden, siger Jørgen Brochorst Christensen.

Samme retningslinjer gælder for teatrene. Her er Teater Momentum snart klar til at åbne igen med forestillingen ”Tak For Lort”.

- Vi er klar til at gå i gang og starter op med den første forestilling i starten af juni. Og vi kommer selvfølgelig også til at overholde alle retningslinjerne om afstand, siger teaterleder Marianne Klint.

Annonce

Odense Teater åbner først senere

Hos Odense Teater ser situationen anderledes ud. Her satte nedlukningen en stopper for forårssæsonen og den bliver ikke genstartet nu. Det fortæller kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard.

- Det er super dejligt, at vi kan komme i gang og det betyder, at vi kan starte prøver, men næste forestilling på Odense Teater kommer først til at have premiere den 12. september, siger Julie Lindegaard, der samtidigt peger på, at teatret altid har lukket i juli.

Billetterne til efterårets forestillinger på Odense Teater er lige sat til salg.

- Vi følger selvfølgelig nøje med i, hvordan situationen og retningslinjerne udvikler sig, Men vi har indregnet afstandskrav i september og oktober, siger Julie Lindegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce