Annonce
Assens

Se mig: 1000 reflekser uddelt

Anton var en af de første, der tog imod tilbuddet om gratis refleksbrikker fra Assens Forsyning A/S. Med sig hjem fra genbrugspladsen havde han også et sæt selvklæbende reflekser til familiens renovationsbeholder. Foto: Assens Forsyning

synligt

Assens: "Gør dig synlig ­­og bliv set i mørket."

Sådan lød opfordringen fra Assens Forsyning A/S, da selskabet fornyligt annoncerede, at skraldebilen uanset årstiden kører tidligt ud, og at det derfor er vigtigt, at både mennesker og renovationsbeholdere er synlige – ikke mindst i den mørke tid.

Det blev samtidig meddelt, at det var muligt at hente gratis refleksbrikker og selvklæbende reflekser til renovationsbeholdere på genbrugspladserne. Og den mulighed har borgerne i Assens Kommune i den grad taget til sig. På kort tid har Assens Forsyning A/S udleveret flere end 1000 gratis refleksbrikker.

Så længe lager haves, er det muligt at hente gratis refleksbrikker og selvklæbende reflekser til renovationsbeholdere på genbrugspladserne i Assens, Haarby, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg og Aarup samt i Assens Forsynings administration i Assens.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Odense

Jeppe Aakjær eller Bendt Bendtsen

Annonce