Annonce
Nordfyn

Se video: Hvordan forløb første dag med mundbind på Nordfyn

Fyens.dk og Facebook-gruppen Vores Nordfyn sender med start torsdag klokken 9.30 direkte fra flere nordfynske lokaliteter for at undersøge hvilken indflydelse, de nye corona-restriktioner får. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordfyn: Torsdag er første dag, hvor det er påtvunget at bære mundbind, når man færdes på indendørs arealer med offentlig adgang.

Det dækker Nordfynsredaktionen indgående på Fyens.dk og på Facebook-gruppen Vores Nordfyn. Konkret sker det ved, at vi fra klokken 9.30 sender direkte fra forskellige nordfynske lokationer, hvor de nye coronarestriktioner får markant indvirkning på dagligdagen.

Hvordan bliver dagligvarehandlen påvirket, når alle kunder med ét skal bære mundbind? Hvordan er det muligt at træne i fitnesscenter, når mundbindet måske hele tiden skal af og på? Hvordan påvirkes foreningslivet, når det ikke længere er muligt at forsamles mere end 10 mennesker ad gangen?

Spørgsmålene er mange, og vi forsøger at give nogle af svarene set med nordfynske briller.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce