Annonce
OB

Gense video fra læsermøde på fyens.dk: Mød OB's nyslåede landsholdsmålmand Oliver Christensen

Foto: Michael Bager
Annonce


FODBOLD: Oliver Christensen er en af de få personer, for hvem corona-epidemien har haft bare en lille positiv sideeffekt. Ved seneste landsholdssamling var flere af landsholdets stamspillere havnet i isolation af den ene eller anden grund, og pludselig var det Oliver Christensen, der var det naturlige førstevalg på kassen.

I kraft er flere gode præstationer på U21-landsholdet, hvor han har været førstevalg siden sidste efterår, har Oliver Christensen ligeså langsomt kæmpet sig frem i rampelyset. Og det var altså nok til at Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet på landsholdet, var klar til at indkalde den 21-årige fynbo og sågar give ham alle 90 minutter i venskabskampen mod Sverige den 11. november.

Gense videoen herover fra onsdagens digitale læsermøde på fyens.dk. Du kan høre Oliver Christensen egne tanker om landsholdsdebuten, og om hvad det næste skridt i karrieren skal være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce