Annonce
Albaniserien

Se målene: B1913 fik en sejr med hjem fra Bogense

Bogense G & IF gik fra banen uden point i torsdagens kamp mod B 1913.

Fyensserien, mænd, Bogense G & IF-B 1913 0-3 (0-0).

Hjemmekampen mod B 1913 resulterede i nul point for Bogense G & IF. Torsdagens kamp endte 0-3.

Nederlaget var det andet i træk og det andet i sæsonen for Bogense G & IF i Fyensserien, mænd. Efter hjemmekampen ligger Bogense G & IF nummer 14 med nul point og en samlet målscore på 1-8 efter to spillede kampe ud af 28. B 1913 ligger nummer syv med tre point og en samlet målscore på 4-3.

Bogense G & IFs træner har følgende kommentar: - Vi skulle have scoret i vores gode perioder, men det gjorde vi ikke! Vi gik ellers til pausen med en god fornemmelse, men en skade i forsvaret betød omrokering og så blev det svært. Og så har vi stadig for mange, der ikke er helt i form, vurderede Bogenses træner, Lars Spinner Hansen.

Fra B 1913s træner lyder det: - Det giver noget humør til drengene. De har også fortjent det, især efter sidste kamp. I dag var forskellen nok, at vi beherskede bolden lidt bedre og havde lidt mere i benene til sidst, sagde B1913-træner Daniel Piwodda.

Bogense G & IFs næste kamp spilles søndag den 25. august kl. 14:45 på udebane mod Marstal IF, der ligger nummer seks i rækken med tre point.

B 1913 skal på banen tirsdag den 27. august kl. 18:45. Det sker på udebane mod topholdet Krarup/Espe, der ligger nummer ti i rækken med et point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Umar Beriev fra B1913 på bolden. Foto: Arne Rasmussen
Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

112

Dørmand slået på tequilabar

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce