Annonce
OB

Gense OB's to første mål mod Esbjerg

Optagelsen kæntrede i starten af anden halvleg, så der er desværre kun mulighed for at vise første halvleg og lidt af anden.

FODBOLD: OB skærper formen, fordi der er kun under 13 dage tilbage, inden fynboerne indleder jagten på top seks i Superligaen med en onsdags-hjemmekamp den 3. februar mod Lyngby på Nature Energy Park.

Torsdag kl. 12.00 spiller OB mod Esbjerg i en test, der er fynboernes anden efter 1-1 mod Sønderjyske i Bramdrupdam. Vestjyderne forsøger desperat at komme tilbage til Superligaen fra 1. division, så fynboerne bør være bedst på kunstgræsbane 3 i Ådalen, hvor der ikke er adgang til anlægget på grund af COVID-19-restriktionerne.

Men kampen kan ses her. Det er OB, der streamer kampen i samarbejde med Albani via klubbens Spiideo-kameraer, og der vil ikke være speaker til kampen.

OB formodes at starte kampen sådan, men der vil i pausen og i løbet af anden halvleg formentlig komme ni-ti udskiftninger hos begge hold:

Oliver Christensen - Alexander Juel Andersen, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Oliver Lund - Ayo Okosun, Janus Drachmann, Moses Opondo - Emmanuel Sabbi, Issam Jebali, Mads Frøkjær-Jensen.

Mart Lieder får også spilletid efter pausen mod Esbjerg. Her er han sammen med Moses Opondo i testen forleden mod Sønderjyske, hvis nordfynbo Patrick Banggaard er gået hårdt ind i duellen med OB's hollænder. Til højre afventer den tidligere OB'er Julius Eskesen. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce