Annonce
Erhverv

Se kortet: Her er de 10 seneste butikker, som har slået dørene op i centrum

Shaping New Tomorrow var en af de butikker, som i 2020 slog dørene op for fynske kunder. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Nordicals Odense havde i 2020 flere udlejninger end i både 2019 og 2018. Mæglerbutikken deler her deres liste med de 10 butikker, som enten har åbnet eller er i gang med de sidste forberedelser.

Odense: I gågaderne i Odense centrum findes en del nye butikker.

Grafik: Mikkel Petersen

Find dem på kortet ovenover eller dyk ned i listen her under. Måske finder du en eller flere butikker, som du endnu ikke har fået besøgt.

1 Profil Optik, Vestergade 64

Der står stadigvæk Arnold Busck meget få steder på facaden i de lokaler, hvor Profil Optik fremover vil have deres største forretning. Pr-foto

29. april åbner optikerkæden Profil Optik i de lokaler, hvor Arnold Busck indtil konkursen sidste år havde butikslokale. Den nye butik bliver 400 kvadratmeter stor og kædens flagship store, hvor også en øjenlæge vil være tilknyttet for at undersøge odenseanernes øjne.

2 Bang & Olufsen, Flakhaven 1

Bang & Olufsen bliver den første lejer i den gamle Danske Bank-bygning på Flakhaven. Arkivfoto: Baks Arkitekter

Bang & Olufsen åbner 1. juni et såkaldt oplevelseshus med både showroom, butik og café ved Flakhaven i Odense C. Det bliver Torben Nielsen, som kan trække på 23 års erfaring fra Bang & Olufsen i Nyborg, der skal drive butikken, som afløser den allerede eksisterende i bymidten.

3 Selected, Vestergade 52A

10 år skulle der gå, før Bestseller-butikken Selected var tilbage i Odenses gågade i starten af marts måned. Arkivfoto: Christina Jacobsen

Selected har nu to butikker i Odense. Den ene genåbner i den kommende uge i Rosengårdcentret, mens den anden er beliggende i gågaden efter flere års fravær. Butikken er cirka 300 kvadratmeter.

4 Cru Vin, Kongensgade 50, st.

Cru Vin åbnede i marts 2021 og sælger både vin, øl, spiritus og chokolade på mere end 250 kvadratmeter. Arkivfoto: Christina Jacobsen

Jacob Atke Hansen og kompagnon Frederik Ørbech slog dørene op til deres nye vinbutik 9. marts i år. Førstnævnte har en fortid ved Vinens Verden, hvor han har tilbragt de sidste 10 år.

5 Holy Fridge, Vesterbro 3, st. th.

Nikolaj Pasfall (til venstre) og Claus Martin Nørgård, som er to af ejerne, sidder her foran Holy Fridge. Arkivfoto: Christina Jacobsen

14. august sidste år åbnede Holy Fridge Odenses nye ølbutik med over 220 forskellige øl, cocktails, cidere på hylderne. De har netop annonceret, at København også får en udgave af butikken i midten af maj måned.

6 Shaping New Tomorrow, Vestergade 30

Shaping New Tomorrow var en af de butikker, som i 2020 slog dørene op for fynske kunder. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

I november sidste år åbnede tøjbutikken Shaping New Tomorrow for første gang i Odense. Kæden har kun fire fysiske butikker i Danmark og åbner snart en afdeling i Hamborg, Tyskland.

7 Restaurant Værdsat, Kongensgade 31B

Benjamin Rosendal Mosskov var senest køkkenchef på Bgær ved Flakhaven. Arkivfoto: Simon Staun

I lokalerne, hvor vinbaren Noé tidligere holdt til i centrum, er en ny restaurant på vej. Det er den tidligere køkkenchef på Grønttorvet og Bgær Benjamin Rosendal Mosskov, som står bag. Han har angiveligt planer om at åbne et sted med smørrebrød.

8 Deichmann, Kongensgade 12

Odenses eneste Deichmann-butik i Rosengårdcentret er corona-nedlukket indtil onsdag i næste uge, og derfor har kæden valgt at åbne en midlertidig butik i centrum. Arkivfoto

Torsdag 15. april åbnede Deichmann en pop-up-butik på gågaden i Odense. Butikken har sko fordelt på 250 kvadratmeter og vil have åbent til begyndelsen af august måned.

9 Love Butler, Vestergade 50

Love Butler åbnede i starten af januar måned på gågaden. Arkivfoto: Love Butler

De to venner Recayi Corap og Samer Matarieh, som står bag virksomheden Love Butler, sælger chokoladeovertrukne jordbær. De åbnede i starten af året i lokaler på gågaden, hvor børnetøjsbutikken Småfolk tidligere lå.

10 Bubble Tea, Vestergade 44

3. marts 2021 åbnede butikken op for salg af boble-te. Xiaojun Hong står bag caféen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce