Annonce
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Statsminister Mette Frederiksen aflagde Fyens Stiftstidende en visit for at tage del i et læsermøde arrangeret af Avisen Danmark. Foto: Birgitte Carol heiberg
Annonce

Danmark: Hvor meget kan man holde til som statsminister - og ikke mindst som menneske? Hvornår får man nok og tager sit gode tøj og går?

Hvad siger man til de børn, hvis drøm om at overtage familieforetagendet, er blevet knust?

Hvorfor kan man invitere 15 nationer til slutrunde, men ikke lade breddeidrætten leve?

Hvad gør man ved en gigantisk miljøkatastrofe forårsaget af mange tusinde nedgravede mink?

Ville man have udslettet en hel pelsindustri, hvis den havde været beliggende på Amager og ikke i det mørke Jylland?

Kan jeg begå en forbrydelse og slippe for straf via min uvidenhed?

Hvad gør vi med de gamle og demente, der mister al sans for, hvad livet er? Som er blevet frataget lysten til at trække vejret? Nogle har sågar mistet taleevnen undervejs i forårets fuldkomne nedlukning.

Hvorfor er el-biler så dyre, når vi samtidigt insisterer på at nedbringe CO2-udslippet?

Der var hundredvis af spørgsmål, men blot en time til at give svar. Herunder følger klip fra nogle af de spørgsmål og svar, der blev givet onsdag aften i Fyens Stiftstidende mediehus i Odense.

Bruno Pedersen, Aalestrup:Hvornår får du nok?

Klaus Jørgensen, Helsingør:Kan jeg via min uvidenhed begå en lovovertrædelse og blive frikendt for straf?

Erik Poulsen, Stadil ved Ringkøbing:Du siger, du er børnenes minister - hvad vil du sige til de børn, der har fået frataget deres drøm om at overtage deres forældres forretning og selv blive pelsdyravlere?


Tonny Hansen, Aarhus:Havde man handlet ligeså hårdt og kynisk overfor minkavlerne, hvis erhvervet lå på Amager eller Nordsjælland - hvor minkpelse sikkert er mest brugt?

Knud Nielsen, Tarm:Hvad vil statsministeren gøre ved den gigantiske miljøkatastrofe, hun har sat i gang ved at grave minkene ned?

Allan Nielsen, Odense:Er det samfundssind at invitere 15 nationer til slutrunde, når senior-breddeidrætten i Danmark lider?

Eva Kølbæk Pedersen, Aarhus:Er statsministeren klar over, at der er gamle og demente, der har mistet taleevnen under den lange nedlukning i foråret? Og hvad skal vi gøre for de gamle, nesomme mennesker for, at de kan få et socialt liv?

Harald Hedeman, Brenderup:Vi skal passe på miljøet - så hvorfor er afgifterne på el-biler så høje?Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce