Annonce
Indland

Se hvordan du laver din egen smørbar

Vi elsker smør. Alligevel har mange danskere ikke opdaget alle de ekstra gevinster, der følger med, når man laver den selv.

Overalt i landet har lunt brød med smør altid været et hit, og det er det stadig i dag. Tilmed kan begge dele laves fra bunden, og det er medblogger Julie Bruun stor fan af.

- Det er da lidt sjovere, når man har gæster, at kunne tilbyde ikke bare nybagte boller, men også nykværnet smørbar, siger hun.

Specielt i det kolde efterår er danskerne glade for varmt brød med smør. Samtidig er smørbar et rigtig godt eksempel på en naturlig råvare, som er nem at lave derhjemme.

I følge den årlige trendanalyse fra Landbrug & Fødevarer ønsker danskerne rene og naturlige produkter, hvilket kan opnåes med hjemmelavet smørbar.

Se hvordan madbloggeren Julie Bruuns lave sin egen unikke smørbar i videoen øverst i artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Skuffet anfører efter AGF-nederlag: - Vi er bekendte med kendsgerningerne

Annonce