Annoncørbetalt indhold

Se glad og ubekymret ud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du også og ser lidt sur og træt ud uden egentligt at være det? Nogle gange er vores udtryk kommet med alderen og kan til dels pålægge os en udstråling, som vi i sin forstand ikke har lyst til at udstråle. Det vil ofte være naturens gang og livets bekymringer, der sætter sine spor i ansigtet.


Annonce

Du er bestemt ikke alene om problematikken, og botox kan være en del af løsning på problemet. Nu kan du og blive behandlet med botox i Herning – i trygge og professionelle rammer.

Botulinum toxin

Botulinum toxin, bedre kendt som botox, er svaret for mange, der har ønsker at fremme deres udstråling, og det har haft stor succes for både mænd og kvinder. Botox kan være behjælpelig på mange områder og de mest populære nævnes herunder:

-         (Dybe) rynker i panden

-         Rynker omkring øjnene

-         Nedadvendte mundvige

-         Bekymringsrynker mellem øjenbryn

-         Rynker omkring læberne

-         Smilerynker


Nogle vil mene, at det er ren patina, at der forekommer rynker eller lignende i og på ansigtet, men hos andre kan det være forstyrrende elementer på daglig basis.


Teknikken bag behandlingen med botox er stoffet, botulinum toxin, som får dine muskler til at slappe af, hvilket får rynkerne i huden til at glatte sig ud. Dette giver dig muligheden for at forfriske dit udseende uden at miste mimikken, men samtidig se friskere og mere harmonisk ud.

Den rigtige klinik

Har du nogle rynker eller andre linjer i ansigtet, som du helst vil være foruden – så husk at du skal vælge behandler og klinik med omhu. Prisen skal ikke være gældende for, hvor du får din behandling udført, men derimod ekspertisen og trygheden.


Det er ikke alle og enhver, der lovligt må tage en lille, tynd nål i hånden og sprøjte botulinum toxin ind i den/de muskler, som ønskes udglattet. Det kan lyde voldsomt at få sprøjtet et muskelafslappende stof ind i sit ansigt, men du må endelig ikke lade dig skræmme – det er kun certificeret kosmetiske sygeplejersker, som har lov til at udføre proceduren, og det er helt ufarligt, fordi der bliver brugt så lille en mængde dosis på et lokalt område. I værste tilfælde kan du mærke en prikken når nålen bliver indsat og opleve let svie efterfølgende. Derudover er det et krav, at en speciallæge har konsulteret dig, inden behandlingen påbegyndes. Vælg derfor også en klinik med en speciallæge tilknyttet.


Et lille tip, som også er en normal procedure ved alle skønhedsklinikker, er at booke en forundersøgelse og få muligheden for at besøge klinikken og dets medarbejdere, inden du slutter dig fast på behandler og behandlingen generelt.


Det er i den grad vigtigt at du føler dig i trygge hænder og hermed træffer den rigtige beslutning for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.