Annonce
Nordfyn

Se forvandlingen i Ore: Fra skamplet til skøn plet

Det er et noget andet syn, man møder i dag end for et halvt år siden. Foto: Dorthe Wolff
Tidligere på året skete det endelig: Nedrivningen af det gamle mejeri midt i Ore blev langt om længe sat i værk, og i dag er byens skamplet forvandlet til en lille skøn plet.

Ore: I flere år har det gamle mejeri på Middelfartvej i Ore ligget hen som en trist portal til Nordfyn. Det gamle byggeri var efterhånden blevet lidt af en øjenbæ og tilmed stemplet som sundhedsfarlig.

Tidligere på året blev den 79 år gamle bygning kondemneret og revet ned af Nordfyns Kommune, hvilket især vakte glæde hos mejerigrundens naboer Louise Stoustrup og Jesper Rasmussen, der blandt andet følte sig generede af bygningen under fejringen af deres bryllup.

Men nu, et halvt år senere, er der ikke flere spor af det gamle mejeri på en køretur gennem Ore. På grunden har kommunen sået græs, som nu er groet så godt til, at de lokale har fået et nyt, fint samlingssted i byen.

Foto: Dorthe Wolff
Det gamle mejeri har også virket som maskinfabrik, og i de senere år blev der drevet privat loppemarked fra stedet, ligesom dele af stedet fungerede som beboelse. Foto: Klaus Wind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce