Annonce
Film

Se de første billeder: Flere fynske ansigter i ny, stjernespækket krimiserie

Trine Dyrholm, som voksede op i Odense-forstaden Seden, er et af navnene på den stjernespækkede rolleliste til tv-serien "Forhøret". Foto: Nordic Entertainment Group/Viaplay
Fynbo tager hovedrollen i den nye danske krimiserie "Forhøret", der også har flere andre fynske forbindelser på rollelisten.

Tv-serie: I efteråret 2019 er der premiere på den nye danske krimiserie "Forhøret" på Viaplay. Og det med et særdeles stjernespækket skuespillercast.

Nordic Entertainment Group løfter nu sløret for et par billeder fra serien, hvor man kan se Seden-opvoksede Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen fra Næsby, Lars Mikkelsen, der har en fortid hos Odense Teater, og Nikolaj Lie Kaas.

Ud over de tre første er der flere fynske forbindelser i serien. Både Søren Malling og Lars Ranthe er uddannet på Skuespillerskolen i Odense. Derudover spiller David Dencik og de to unge stjerneskud Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal også med.

Optagelserne til "Forhøret" har været i gang siden det tidlige forår på forskellige lokationer i København, og de er nu færdige. Filmen instrueres af den prisvindende instruktør Christoffer Boe.

Ulrich Thomsen har hovedrollen som politimanden Bjørn, der vil gøre alt for at finde sin datters morder. I hvert afsnit forhører Ulrich Thomsen en ny mistænkt, og den psykologiske kamp mellem de to personer skildres med nervepirrende intensitet, skriver Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Annonce
Krimiserien udfordrer den klassiske krimigenre og fokuserer på den mentale arena fremfor den ydre verden, lyder det fra folkene bag. Foto: Nordic Entertainment Group/Viaplay
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Odense

Stjålet motorcykel brændt af i skov

Kerteminde For abonnenter

Dybt ubehageligt, grinagtigt og 25 idioter: Var det dig, der lækkede salget af Nordre Havnekaj?

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce