Annonce
Faaborg-Midtfyn

Se dansen på Torvet: De friskeste studenter nogensinde

Aldrig før har Faaborgs studenter været så nysprungne som de 95, der gav den gas på Torvet onsdag eftermiddag. Alle var blevet studenter samme dag i timerne op til studenterdansen.
Annonce

Faaborg: Ved første øjekast lignede det hele sig selv. Hele Torvet fyldt med glade, nyudsprungne, dansende studenter - omgivet af en kødrand af stolte forældre, søskende, bedsteforældre og nysgerrige venner.

Og så var der alligevel noget, der var anderledes i år. For aldrig har Faaborgs nyudsprungne studenter været så nyudsprungne. Som noget helt nyt havde man valgt at samle det hele i en gigantisk festdag, hvor alle 95 studenter blev studenter samme dag. I timerne fra klokken otte om morgenen og frem til kort før studenterdansen på Torvet havde de én efter én afsluttet den sidste eksamen og fået huen på.

Så frisuren kunne næsten ikke nå at blive varm og fladtrykt i det korte tidsrum, fra huen kom på, til der skulle danses lancier på Torvet.

- Jeg synes, det er en fantastisk kombination, at alle blev færdige i dag. Da vi så, at vi havde muligheden for at lave det sådan, tænkte vi, at så skal vi have en forrygende dag. Vi har haft en fantastisk dag ovre på gymnasiet lige fra klokken otte, hvor de er væltet ud på stribe. Der har været masser af forældre, bedsteforældre og søskende, og så føles dansen her bare som en forlængelse af det. Og nu fortsætter vi direkte tilbage til middag og fest, så det er én lang dag med fest og glæde og rigtig mange mennesker, siger Jesper Hasager Jensen, der har oplevet sin første studenterdans som ny rektor for Faaborg Gymnasium, efter han overtog posten fra Sophie Holm Higgins pr. 1. april i år.

Nybagte studenter danser lancier på Torvet i Faaborg. Foto: Sugi Thiru
95 nybagte studenter indtog Torvet med deres forrygende lancierdans. Foto: Sugi Thiru
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Annonce